5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az étbevonót egy tálba tesszük, közben a tejszínt felfőzzük, és forrón az étbevonóra öntjük.
A csokoládé masszát habverővel simára keverjük, majd először a vajat, utána pedig a Pödör alma balzsamecetet is egyenletesen belekeverjük.
A csokoládémasszát szobahőmérsékleten hagyjuk lehűlni, közben meg-megkeverjük, míg krémes és sűrűbb lesz. A masszát egyszer használatos nyomózsákba töltjük, a csücskét levágjuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsire kerek csokoládéhalmokat nyomunk. Minden második halom tetejére egy-egy szem mogyorót helyezünk, és egy kicsit belenyomjuk. A trüffeleket 60 percre hideg helyre tesszük és hagyjuk kihűlni. Végül a felét meghintjük kakaóporral és tálalás előtt 5-10 percre a fagyasztóba tesszük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.