Keresés

Mogyorós-túrós kenyér

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
250 g
sovány túró
3 db
közepes (M méretű) tojás
10 g
tengeri só
10 g
sütőpor
50 g
lenmag
180 g
zabkorpa
vaj és zabkorpa a sütőforma kibéleléséhez
150 g
mogyoró
80
Nyomtatás

Elkészítés

01

A négyszögletes sütőformát vajjal kikenjük, és 2-3 evőkanál zabkorpával körbehintjük. Minden összetevőt egy nagy tálba teszünk.

02

Az összetevőket egy fakanállal addig keverjük, amíg krémes tésztát kapunk.

03

A tésztát az előkészített sütőformába öntjük, a sütőt 160 fokra állítjuk be, és a kenyeret 65-70 percig sütjük. Végezetül egy sütőrácson 10 percig hűlni hagyjuk, és csak ezután vesszük ki a sütőformából. Hagyjuk teljesen kihűlni.

Tipp:

Sütőforma: 25x11 cm.

Sütési idő: 70 perc

Elkészítési idő: 8-10 perc

A sütőt melegítsük elő 200 fokra, alsó és felső sütés programon.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön által választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnerhez.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0