2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A hideg tonhalat éles késsel szép, egyenletes kockákra vágjuk, és egy serpenyőbe rakjuk.
A lime levét kifacsarjuk, és összekeverjük a tonhallal, majd kb. 5 percig állni hagyjuk.
A chilit, az uborkát és a zellert apró kockákra vágjuk, a koriandert finomra aprítjuk, majd a tökmagpestóval és a marinált tonhallal összekeverjük, Fleur de Sel sóval enyhén fűszerezzük.
Tányérra helyezzük. Végül a negyedbe vágott, kimagozott és meghámozott avokádóval díszítjük.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.