LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Posírozott tőkehal gremolatával

Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Su Vössing
15 Perc
38

Elkészítés

01

A petrezselyemből és a kaporból 2-2 szálat félreteszünk, a többi zöldfűszert finomra aprítjuk, a kapribogyóval együtt egy tálba tesszük, és némi reszelt citromhéjat adunk hozzá.

02

A halat félbe vágjuk, enyhén megsózzuk, és egy lapos edénybe tesszük a 150 g vízzel, 3 szelet citrommal, a salottahagymával, és a félretett 2-2 szál petrezselyemmel és kaporral együtt. Felhevítjük, amíg enyhén forrni kezd, majd rátesszük a fedőt, és alacsony hőfokon 12-14 percig, forráspont alatt lassan főzzük.

03

Elkészítjük a gremolatát: a gránátalmát félbe vágjuk, és egy kanállal kikopogtatjuk belőle a magokat, majd a fehér balzsamecettel és az olívaolajjal együtt hozzáadjuk a finomra aprított fűszerekhez, jól összekeverjük, és tengeri sóval megszórjuk. Végül a halat kivesszük az edényből, egy konyhai papírtörlőre tesszük, hagyjuk, hogy lecsöpögjön, majd a gremolatával, a salottahagymával és a megmaradt friss citrommal együtt tálaljuk.

5 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
60 g
Olívaolaj, extra szűz vagy
400 g
friss tőkehal-középső rész, bőr nélkül
1 db
bio citrom
2 fej
salottahagyma (mogyoróhagyma)
meghámozzuk és negyedekre vágjuk
100 g
petrezselyem
50 g
kapor
1 db
gránátalma
1.5 ek
kapribogyó

Étrendek

Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes

Legjobb ajánlataink klubtagjainknak
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.