5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A szezámmagolajat egy edényben felmelegítjük, beletesszük a salottahagymát, és rövid ideig dinszteljük.
Hozzáadjuk a rizottót és a szezámmagot, rövid ideig pároljuk, majd felöntjük a fehérborral, és felforraljuk.
A levest apránként, folyamatos keverés mellett adagoljuk hozzá, ezután belekeverjük a kókuszkrémet és a Körte Balsamico Velvetet. 18-20 percig, időnként megkeverve, lassú tűzön főzzük. Tengeri sóval és borssal ízesítjük. Tálaláskor chilivel és csírával díszítjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.