2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A fokhagymát meghámozzuk, és fokhagymanyomóval egy tálba nyomjuk. Enyhén megsózzuk és elkeverjük a napraforgó olajjal. A kenyeret darabokra tépkedjük, és hozzáadjuk. Jól összekeverjük, és egy serpenyőben közepes hőmérsékleten lassan megpirítjuk az egészet. Eközben egy másik serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk a napraforgómagot, és ezt is hozzáadjuk.
Elkészítjük a paradicsomsalátát: a paradicsomokat feldaraboljuk, a salottahagymát apró kockákra vágjuk, és mindkettőt egy tálba tesszük, tengeri sóval és borssal megfűszerezzük, jól összekeverjük. Ezután beledolgozzuk az olívaolajat. A bazsalikomleveleket apró darabokra tépkedjük, és hozzáadjuk.
Végül a paradicsomsalátát és a ropogós, fokhagymás pirított kenyérkockákat egy szép nagy tálba tesszük, és az egészet jól összekeverjük. Frissen tálaljuk, és élvezzük.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.