Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A fokhagymát meghámozzuk, és fokhagymanyomóval egy tálba nyomjuk. Enyhén megsózzuk és elkeverjük a napraforgó olajjal. A kenyeret darabokra tépkedjük, és hozzáadjuk. Jól összekeverjük, és egy serpenyőben közepes hőmérsékleten lassan megpirítjuk az egészet. Eközben egy másik serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk a napraforgómagot, és ezt is hozzáadjuk.
Elkészítjük a paradicsomsalátát: a paradicsomokat feldaraboljuk, a salottahagymát apró kockákra vágjuk, és mindkettőt egy tálba tesszük, tengeri sóval és borssal megfűszerezzük, jól összekeverjük. Ezután beledolgozzuk az olívaolajat. A bazsalikomleveleket apró darabokra tépkedjük, és hozzáadjuk.
Végül a paradicsomsalátát és a ropogós, fokhagymás pirított kenyérkockákat egy szép nagy tálba tesszük, és az egészet jól összekeverjük. Frissen tálaljuk, és élvezzük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.