Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tejszínt, a cukrot és a vanília pasztát felfőzzük, és alacsony fokozaton, 2 percig, lassú tűzön főzzük. A beáztatott zselatint kinyomkodjuk, és a forró, de már nem forrásban lévő tejszínbe keverjük.
A szilikonformát hideg vízzel kiöblítjük, kirázzuk, és a panna cotta masszával megtöltjük, majd 2 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Elkészítjük a karamellt: A finom szemcséjű cukrot a vízzel egy kis serpenyőbe tesszük, kicsit elkeverjük, és közepes lángon megolvasztjuk. Közben már ne keverjük meg! Végül hozzáadjuk az aprított kakukkfüvet, a málnát és a málna balzsamecetet, lassú tűzön 3-4 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A panna cottát kivesszük a szilikonformából, és a tányéron leöntjük a málnás karamellel, friss málnával és kakukkfűvel díszítjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.