Keresés

Sertésoldalas (spareribs) barbecue szósszal

A sütőt 200 fokra melegítjük elő, légkeverés funkcióra állítva, de 180 fokon sütjük.

Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
Su Vössing
105 Perc
51

Elkészítés

01

A hagymát és a fokhagymát félbe vágjuk, majd a chilipaprikákat is, magházukat eltávolítjuk. A zellert, szárzellert feldaraboljuk. Az oldalast esetleg egyszer félbe vágjuk, és mindet egy nagy edénybe tesszük.

02

Hozzáadjuk a tengeri sót, a babérlevelet és a kakukkfüvet, és az egészet felöntjük annyi hideg vízzel, amennyi mindent jól elfed. Felforraljuk, majd fedő alatt alacsony-közepes hőmérsékleten 40 percig lassú tűzön főzzük.

03

A húst kivesszük az edényből, és a csontos oldaláról késsel könnyedén leválasztjuk a bőrt, az oldalast pedig tepsibe tesszük. Bekenjük barbecue szósszal, és 40-45 percre a forró sütőbe tesszük, 180 °C-on sütjük. Időközönként a húsos oldalán újra és újra bekenjük a barbecue szósszal. Tálaláskor megszórjuk az aprított, friss rozmaringgal.

15 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
150 g
a bekenéshez
1 kg
sertés oldalas
3 fej
hagyma
2
fokhagymagerezd
2 db
chilipaprika
50 g
zeller
50 g
szárzeller
3 db
babérlevél
1.5 tk
aprított, friss rozmaring

Étrendek

Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0