Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sütőt 200 fokra melegítjük elő, légkeverés funkcióra állítva, de 180 fokon sütjük.
A hagymát és a fokhagymát félbe vágjuk, majd a chilipaprikákat is, magházukat eltávolítjuk. A zellert, szárzellert feldaraboljuk. Az oldalast esetleg egyszer félbe vágjuk, és mindet egy nagy edénybe tesszük.
Hozzáadjuk a tengeri sót, a babérlevelet és a kakukkfüvet, és az egészet felöntjük annyi hideg vízzel, amennyi mindent jól elfed. Felforraljuk, majd fedő alatt alacsony-közepes hőmérsékleten 40 percig lassú tűzön főzzük.
A húst kivesszük az edényből, és a csontos oldaláról késsel könnyedén leválasztjuk a bőrt, az oldalast pedig tepsibe tesszük. Bekenjük barbecue szósszal, és 40-45 percre a forró sütőbe tesszük, 180 °C-on sütjük. Időközönként a húsos oldalán újra és újra bekenjük a barbecue szósszal. Tálaláskor megszórjuk az aprított, friss rozmaringgal.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.