Keresés

Kecskesajt zöldfűszeres madársalátával

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
tengeri só
1 ek
juharszirup
2 szál
lila vagy zöld újhagyma
3 db
ribizlifürt
1 ek
zöld és vörös retekcsíra
50 g
salottahagyma (mogyoróhagyma)
3 ág
turbolya
1 ág
menta
2 db
friss kecskesajt
1 ek
darált szürkemák
35 g
madársaláta
12
Nyomtatás

Elkészítés

01

A madársalátát és az újhagymát megtisztítjuk. A mentáról és a turbolyáról lecsipkedjük a leveleket. A ribizliszemeket leszedjük a fürtökről. A salottahagymát meghámozzuk.

02

A salottahagymát apró kockákra vágjuk, az újhagymát pedig karikákra. A kecskesajtokat félig a mákba forgatjuk.

03

A ribizli balzsamecetet, a mákolajat, a juharszirupot, a salottahagymát és az újhagymát egy tálba tesszük, a tengeri sóval megfűszerezzük, és jól összekeverjük. A salátát a zöldfűszerekkel együtt két tányéron elosztjuk, hozzáadjuk a vinaigrettet, rátesszük a ribizliszemeket, és beleállítjuk a kecskesajtot.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön által választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnerhez.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0