Keresés

Kecskesajt zöldfűszeres madársalátával

Vegetáriánus
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Su Vössing
12 Perc
57

Elkészítés

01

A madársalátát és az újhagymát megtisztítjuk. A mentáról és a turbolyáról lecsipkedjük a leveleket. A ribizliszemeket leszedjük a fürtökről. A salottahagymát meghámozzuk.

02

A salottahagymát apró kockákra vágjuk, az újhagymát pedig karikákra. A kecskesajtokat félig a mákba forgatjuk.

03

A ribizli balzsamecetet, a mákolajat, a juharszirupot, a salottahagymát és az újhagymát egy tálba tesszük, a tengeri sóval megfűszerezzük, és jól összekeverjük. A salátát a zöldfűszerekkel együtt két tányéron elosztjuk, hozzáadjuk a vinaigrettet, rátesszük a ribizliszemeket, és beleállítjuk a kecskesajtot.

16 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
2 db
friss kecskesajt
(60 g darabonként)
1 ek
darált szürkemák
35 g
madársaláta
1 ág
menta
3 ág
turbolya
50 g
salottahagyma (mogyoróhagyma)
1 ek
zöld és vörös retekcsíra
3 db
ribizlifürt
2 szál
lila vagy zöld újhagyma
1 ek
juharszirup

Étrendek

Vegetáriánus Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0