Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A madársalátát és az újhagymát megtisztítjuk. A mentáról és a turbolyáról lecsipkedjük a leveleket. A ribizliszemeket leszedjük a fürtökről. A salottahagymát meghámozzuk.
A salottahagymát apró kockákra vágjuk, az újhagymát pedig karikákra. A kecskesajtokat félig a mákba forgatjuk.
A meggy balzsamecetet, a mákolajat, a juharszirupot, a salottahagymát és az újhagymát egy tálba tesszük, a tengeri sóval megfűszerezzük, és jól összekeverjük. A salátát a zöldfűszerekkel együtt két tányéron elosztjuk, hozzáadjuk a vinaigrettet, rátesszük a ribizliszemeket, és beleállítjuk a kecskesajtot.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.