2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A zöldségeket, a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, durva kockákra vágjuk, és lehetőleg elektromos aprítóban kis darabokra felaprítjuk.
Az olíva olajat egy edényben közepes hőmérsékleten felhevítjük, majd a zöldséget a zöldfűszer csokorral együtt 3-4 percig dinszteljük benne. A lisztet és a mustárt hozzáadjuk, jól összekeverjük, fehérbort öntünk rá, majd felöntjük a levessel, gondosan átkeverjük, és fedő alatt 5-8 percig lassú tűzön főzzük. Tengeri sóval, borssal és fehér Aceto Balsamico-val ízesítjük.
A spagettit megfőzzük, és a bolognai mártással együtt meleg tányérokra tálaljuk, végül parmezánnal és zöldfűszerekkel díszítjük.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.