Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A zöldségeket, a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, durva kockákra vágjuk, és lehetőleg elektromos aprítóban kis darabokra felaprítjuk.
Az olíva olajat egy edényben közepes hőmérsékleten felhevítjük, majd a zöldséget a zöldfűszer csokorral együtt 3-4 percig dinszteljük benne. A lisztet és a mustárt hozzáadjuk, jól összekeverjük, fehérbort öntünk rá, majd felöntjük a levessel, gondosan átkeverjük, és fedő alatt 5-8 percig lassú tűzön főzzük. Tengeri sóval, borssal és fehér Aceto Balsamico-val ízesítjük.
A spagettit megfőzzük, és a bolognai mártással együtt meleg tányérokra tálaljuk, végül parmezánnal és zöldfűszerekkel díszítjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.