Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sütőt melegítsük elő 180 fokra, alsó / felső sütési funkcióra állítva. A csokoládét, a vajat és a Fleur de Sel sót egy hőálló tálba tesszük, és gyöngyöző vízfürdő felett néhányszor megkeverve felolvasztjuk. Figyeljünk, hogy a masszát ne hevítsük túl! Beletesszük a cukrot és alacsony hőfokon 30 másodpercig elkeverjük a masszával.
A tálat levesszük a vízfürdőről, és a tojásokat egymás után a csokoládémasszába keverjük, majd a lisztet és a körte balzsamecetet is.
A csokoládémasszát az előkészített muffin sütőformába töltjük, és forró sütőben 14-15 percig sütjük. A tortácskákat posírozott vagy gőzölt körtével, esetleg kompóttal tálaljuk, és rozmaringgal kidíszítjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.