Keresés

Tiroli almás rétes makadámiadió olajos sodóval

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 csomag
leveles tészta
600 g
alma
55 g
porcukor
450 ml
tej
20 g
liszt
3 db
tojás sárgája
1 mokkáskanál
őrölt fahéj
50
50
Vegetáriánus
Szójamentes
Kukoricamentes

A tiroli almás rétes egy mutatós, közkedvelt sütemény, aminek az elkészítése is egyszerű. Az almás töltelékbe kevert földimandula liszttől a rétes finomabb lesz, mint gondolnánk. A klasszikus tejsodó pedig a makadámiadió olajtól lesz különlegesen aromás.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0