LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Tiroli almás rétes makadámiadió olajos sodóval

A tiroli almás rétes egy mutatós, közkedvelt sütemény, aminek az elkészítése is egyszerű. Az almás töltelékbe kevert földimandula liszttől a rétes finomabb lesz, mint gondolnánk. A klasszikus tejsodó pedig a makadámiadió olajtól lesz különlegesen aromás.

Vegetáriánus
Szójamentes
Kukoricamentes
50 Perc
52

Elkészítés

01

Az almákat hámozzuk meg, vágjuk ki a magházukat, és kockázzuk fel 1x1 centis kockákra. Kezdjük el dinsztelni a sütő epce olajon, és szórjuk meg a fahéjjal, és 25 g porcukorral. Hagyjuk, hogy a saját levében megpuhuljon.

02

Ha készen van az alma, hűtsük le, és keverjük össze a földimandula liszttel. A liszt édeskés íze még finomabbá teszi a tölteléket, ráadásul magába szívja az alma maradék nedvességét is.

03

A leveles tésztát hagyjuk szobahőmérsékletűre melegedni, majd gondolatban osszuk három részre hosszában. Jobb és bal oldalon sréhen csíkozzuk fel.

04

Az almás tölteléket tegyük a tészta közepére, majd hajtsuk rá felváltva a tésztacsíkokat.

05

A rétest tegyük sütőpapírral bélelt tepsire, tetejét kenjük át 1 felvert tojássárgával, majd 200 fokos sütőben süssük 20-25 percet.

06

A sodóhoz tegyünk két tojássárgát egy habüstbe, keverjük össze 30 g porcukorral, 20 g liszttel, és a tejjel csomómentesre. Vízgőz felett folyamatos keverés mellett sűrítsük be.

07

Ha a sodó legalább 50 fokra lehűlt, keverjük bele a makadámiadió olajat is.

Tipp:

A rétes tetejét meghinthetjük porcukorral.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 csomag
leveles tészta
600 g
alma
55 g
porcukor
450 ml
tej
20 g
liszt
3 db
tojás sárgája
1 mokkáskanál
őrölt fahéj

Étrendek

Vegetáriánus Szójamentes Kukoricamentes
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.