5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nincs is melengetőbb érzés, mint a friss almás pite illatára hazaérni. Lepje meg Ön is a családját, és készítsük el együtt.
Tegyünk egy keverőtálba 400 g lisztet, 100 g Pödör földi mandula lisztet, 100 g porcukrot
Apránként rakjunk bele 250 g felkockázott vajat.
Keverjük egy rövid ideig, majd adjunk hozzá két nagyobb tojást. Nagyon figyeljünk, hogy csak addig keverjük, amíg a vajdarabok eltűnnek a tésztánkban.
Vegyük ki a keverőgépből, csomagoljuk be, és tegyük egy órára hűtőbe.
Jöhet is a töltelék, amihez 7 darab almát meghámozunk, és nagylyukú reszelőn lereszelünk.
Tegyünk hozzá ízlés és alma típus szerint Pödör világos muscovadó cukrot, és várjunk pár percet, amíg kiereszti a levét.
Ezután picit csavarjuk ki, hogy ne áztassa el a tésztánkat.
Ízesítsük Pödör bio őrölt gyömbérrel és fahéjjal, valamint reszeljünk bele Pödör szerecsendiót és tonkababot.
A hűtőből kivett tésztánk 3/4-ét nyújtsuk ki, és helyezzük a formánk aljára óvatosan.
A tésztánk másik feléből szúrjunk ki tetszőleges formákat, és rakjuk a piténk tetejére.
Kenjük le felvert tojással, és tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe nagyjából 35 percre.
Miután megsült, hintsük meg porcukorral, locsoljuk meg egy pici Pödör alma balsamico cremával.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.