5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Összekészítjük a hozzávalókat.
Egy edényben felolvasztjuk a cukrot, hozzáadjuk a felaprított salottahagymát, a gyömbért, a fokhagymát, a chilit és a lecsipkedett rozmaringot, majd kb. egy percig dinszteljük. Hozzáadjuk a körtedarabokat, hozzáöntjük a körte balzsamecetet, és alacsony hőfokon, fedő alatt, 10-12 percig lassú tűzön pároljuk.
Közben a csirkemelleket enyhén megsózzuk, és egy serpenyőbe Pödör Szezámmagolajban, közepes hőfokon, mindkét oldalon, oldalanként 2-3 percig elősütjük. A negyedbe vágott salottahagymát és a rozmaringágat hozzáadjuk, és alacsony hőfokon 4-5 percig tovább sütjük. Végezetül 2-4 percig a tűzhelyet lekapcsolva pihentetjük, lehetőleg fedő alatt. A körte chutneyt a bekevert keményítővel a kívánt sűrűségűre besűrítjük, felforraljuk, és tengeri sóval ízesítjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.