Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Összekészítjük a hozzávalókat.
Egy edényben felolvasztjuk a cukrot, hozzáadjuk a felaprított salottahagymát, a gyömbért, a fokhagymát, a chilit és a lecsipkedett rozmaringot, majd kb. egy percig dinszteljük. Hozzáadjuk a körtedarabokat, hozzáöntjük a körte balzsamecetet, és alacsony hőfokon, fedő alatt, 10-12 percig lassú tűzön pároljuk.
Közben a csirkemelleket enyhén megsózzuk, és egy serpenyőbe Pödör Szezámmagolajban, közepes hőfokon, mindkét oldalon, oldalanként 2-3 percig elősütjük. A negyedbe vágott salottahagymát és a rozmaringágat hozzáadjuk, és alacsony hőfokon 4-5 percig tovább sütjük. Végezetül 2-4 percig a tűzhelyet lekapcsolva pihentetjük, lehetőleg fedő alatt. A körte chutneyt a bekevert keményítővel a kívánt sűrűségűre besűrítjük, felforraljuk, és tengeri sóval ízesítjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.