Keresés

Marinált chilis mungobabcsíra recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
100 g
mungobabcsíra
120 g
sárgarépa
1 mokkáskanál
gyömbér reszelve
1 kisebb
chili paprika
2 ek
eritrit
300 ml
víz
½ mokkáskanál
15
15
Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

A magyar konyhában nagy hagyománya van a savanyított zöldségeknek. Most egy kis nemzetközi arculatot adunk a klasszikus savanyúságnak a mungobabcsírával, és a chilis, gyömbéres marináddal. Sült húsok, sajtok mellé remek saláta.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0