2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A spenótról a legtöbb embernek a főzelék jut eszébe, holott remek alapanyaga salátáknak is. Ezt a meleg spenótsalátát házi sonkával, fenyőmaggal készítjük, amit paradicsomecettel és chia olajjal teszünk egészségesebbé, izgalmasabbá.
Egy forró serpenyőben megdinszteljük a zúzott fokhagymát a repce sütőolajon.
Hozzáadjuk a fenyőmagot, és addig pirítjuk, amíg a magok halványbarna színűek lesznek.
A hagyományos érlelésű sonkát vékony szeletekre, majd kockára vágjuk, és rászedjük a fokhagymás fenyőmagra. További 5 percen át pirítjuk.
A megmosott spenótleveleket 1-2 részletben a sonkás alaphoz adjuk. Akkor jó, ha kissé összeesnek a spenótlevelek. Végül ízlés szerint 1-2 tk paradicsomecettel ízesítjük. Tálalás előtt belekeverjük a chia olajat. Reszelt parmezánnal tálaljuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.