Keresés

Meleg spenót saláta recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
300 g
spenót
2 gerezd
fokhagyma
100 g
sonka (mangalica)
40 g
parmezán sajt
10
10
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

A spenótról a legtöbb embernek a főzelék jut eszébe, holott remek alapanyaga salátáknak is. Ezt a meleg spenótsalátát házi sonkával, fenyőmaggal készítjük, amit paradicsomecettel és chia olajjal teszünk egészségesebbé, izgalmasabbá.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0