2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az olasz konyhából jól ismert capresenek (paradicsom és mozzarella párosítása) egy üde, mentás változata ez a saláta, amit a hidegen sajtolt pisztácia olaj koronáz meg csak igazán.
A paradicsomokat megmossuk, szárazra töröljük, majd félbevágjuk, végül egy keverőtálba tesszük a lecsepegtetett mini mozzarellákkal együtt.
A dresszinghez az ecetet egy csipet sóval együtt egy zárható üvegbe tesszük. Hagyjuk, hogy a sókristályok felolvadjanak az ecetben. Majd hozzáadjuk az olajokat, a borsot, lezárjuk az üveget, és addig rázzuk, amíg krémes állagú nem lesz az öntet. A dresszinget a salátára öntjük.
A friss fűszereket finomra aprítjuk, rászórjuk a salátára, aztán alaposan összekeverjük.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.