Keresés

Mentás paradicsomsaláta pisztácia olajjal recept

Az olasz konyhából jól ismert capresenek (paradicsom és mozzarella párosítása) egy üde, mentás változata ez a saláta, amit a hidegen sajtolt pisztácia olaj koronáz meg csak igazán.

Vegetáriánus
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
10 Perc
62

Elkészítés

01

A paradicsomokat megmossuk, szárazra töröljük, majd félbevágjuk, végül egy keverőtálba tesszük a lecsepegtetett mini mozzarellákkal együtt.

02

A dresszinghez az ecetet egy csipet sóval együtt egy zárható üvegbe tesszük. Hagyjuk, hogy a sókristályok felolvadjanak az ecetben. Majd hozzáadjuk az olajokat, a borsot, lezárjuk az üveget, és addig rázzuk, amíg krémes állagú nem lesz az öntet. A dresszinget a salátára öntjük.

03

A friss fűszereket finomra aprítjuk, rászórjuk a salátára, aztán alaposan összekeverjük.

5 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
200 g
koktél paradicsom
20 levél
menta
½ csokor
petrezselyem
1 csipetnyi
1 csipetnyi
200 g
mini mozzarella

Étrendek

Vegetáriánus Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0