2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Többnyire a zöldfűszerekkel játszunk, amikor ízesítjük az ételeinket. Ám még több ízbombát vihetünk egy tésztasalátába is, ha karakteres, hidegen sajtolt olajjal, pl. dióolajjal kombináljuk. Ha egyszer megkóstoljuk, mindig így akarjuk enni.
A felkockázott csirkemellet pirítsuk arany színűre pár perc alatt a repceolajon.
Időközben a tésztát főzzük ki lobogó, sós vízben.
Készítsük el az öntetet: tegyük zárható üvegbe a fehér aceto balsamicot, a mogyorómustárt és 1 gerezd apróra vágott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk.
Öntsük hozzá a mogyoróolajat.
Az üveget zárjuk le és az öntetet alaposan rázzuk össze.
Adjuk a megpirított csirkemellhez a megmosott, egészben hagyott spenót leveleket, az 1 gerezd apróra vágott fokhagymát, sót és frissen őrölt borsot. A csirkéből áradó hőtől a spenót kicsit összeseik.
Az öntetet adjuk a leszűrt tésztához, keverjük el, majd a spenótos csirkét is adjuk hozzá. A salátát gazdagíthatjuk koktélparadicsommal és mozzarellával. Díszítsük friss bazsalikom levéllel.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.