5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Többnyire a zöldfűszerekkel játszunk, amikor ízesítjük az ételeinket. Ám még több ízbombát vihetünk egy tésztasalátába is, ha karakteres, hidegen sajtolt olajjal, pl. dióolajjal kombináljuk. Ha egyszer megkóstoljuk, mindig így akarjuk enni.
A felkockázott csirkemellet pirítsuk arany színűre pár perc alatt a repceolajon.
Időközben a tésztát főzzük ki lobogó, sós vízben.
Készítsük el az öntetet: tegyük zárható üvegbe a fehér aceto balsamicot, a mogyorómustárt és 1 gerezd apróra vágott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk.
Öntsük hozzá a mogyoróolajat.
Az üveget zárjuk le és az öntetet alaposan rázzuk össze.
Adjuk a megpirított csirkemellhez a megmosott, egészben hagyott spenót leveleket, az 1 gerezd apróra vágott fokhagymát, sót és frissen őrölt borsot. A csirkéből áradó hőtől a spenót kicsit összeseik.
Az öntetet adjuk a leszűrt tésztához, keverjük el, majd a spenótos csirkét is adjuk hozzá. A salátát gazdagíthatjuk koktélparadicsommal és mozzarellával. Díszítsük friss bazsalikom levéllel.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.