Még ennyi ideje van leadni rendelését, hogy biztosan odaérjen csomagja karácsonyig!
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Télen is lehet remek salátákat készíteni, amikhez déligyümölcsöket is adhatunk. A narancsos, datolyás saláta nem csak finom, de egészséges, színpompás is, ráadásul gyorsan elkészíthető.
Először a dresszinget készítjük el! Áztassuk a shallot hagymát a fehérbor ecetbe 10 percig, majd adjuk hozzá a sót, borsot, és a pisztácia olajat.
Hámozzuk meg a narancsot, késsel vágjuk keresztbe, majd vágott oldalát helyezzük a vágódeszkára és fentről lefelé szeleteljünk félhold alakú darabokat belőle. A magozott datolyát hosszabb csíkokra vágjuk.
Tegyük egy tálba a zöld salátát, szórjuk rá a kockára vágott feta sajtot, a datolyát, a pirított és durvára vágott pisztáciát és a narancsot. Közvetlen tálalás előtt öntsük csak rá a saláta öntetet és keverjük össze.
A pisztáciát serpenyőben, olaj nélkül pirítsuk nagyjából 2-3 percig, amíg megérezzük a pisztácia illatát. Ekkor tegyük egy tálba. Amikor egy kicsit lehűlt, vágjuk durva darabokra.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.