5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A franciák egyik közkedvelt salátája a nizzai saláta még finomabb, ha értékes omega-3 zsírsavakban gazdag dresszinggel készítjük el. Tartalmas, fő ételként is fogyasztható saláta a meleg nyári napokon.
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és enyhén sós vízben puhára főzzük. Kihűtjük.
A ceruzabab végeit levágjuk, kisebb darabokra vágjuk, és 3-4 percig forrásban lévő vízben blansírozzuk. Lehűtjük.
A paradicsomokat elfelezzük.
A paradicsom ecetet egy zárható üvegbe tesszük, hozzáadunk egy csipet sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Hozzáadjuk az olajokat, a mustárt, a frissen tört borsot és fél gerezd finomra reszelt fokhagymát. Lezárjuk az üveget, jól felrázzuk.
A burgonyát, a ceruzababot és a paradicsomokat egy keverőtálba tesszük, és alaposan összekeverjük a kész öntettel.
A két tojást forrásban lévő vízbe téve 10 percig főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, és negyedekre vágjuk.
A római salátát megmossuk, leveleit leszárítjuk, kisebb darabokra tépjük. Tányérra szedjük, és erre helyezzük a dresszinges zöldségkeveréket.
Tálaláskor a salátára tesszük a negyedelt főtt tojásokat, a lecsepegtetett tonhalat, a szardellafiléket és az olajbogyókat.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.