Még ennyi ideje van leadni rendelését, hogy biztosan odaérjen csomagja karácsonyig!
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A grill partik egyik legkedveltebb körete lehet ez a nyári burgonyasaláta retekkel, amihez házi majonézzel ízesített joghurtos öntetet ajánlunk. Jól behűtve az igazi.
Apró szemű újburgonyát (parázsburgonyát) megmosunk, alaposan megdörzsölünk, majd sós vízben puhára főzzük. Ha készen van, lehűtjük. Egy csipet sót félreteszünk a majonézhez.
Az újhagymát felkarikázzuk a zsenge zöld szárrészével együtt.
A retket megmossuk, majd vékonyan felkarikázzuk.
Az olajakat, a mustárt csipet só, a borsot, az ecetet, a lereszelt fél gerezd fokhagymát, és a tejet egy mixer pohárba vagy egy aprítóba teszünk, és 10-15 perc alatt krémesítünk.
A majonézhez keverjük a joghurtot, majd ehhez adjuk a kihűlt és felkarikázott burgonyát, az újhagymát és a retekkarikákat.
Jól behűtve fogyasztható.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.