Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A grill partik egyik legkedveltebb körete lehet ez a nyári burgonyasaláta retekkel, amihez házi majonézzel ízesített joghurtos öntetet ajánlunk. Jól behűtve az igazi.
Apró szemű újburgonyát (parázsburgonyát) megmosunk, alaposan megdörzsölünk, majd sós vízben puhára főzzük. Ha készen van, lehűtjük. Egy csipet sót félreteszünk a majonézhez.
Az újhagymát felkarikázzuk a zsenge zöld szárrészével együtt.
A retket megmossuk, majd vékonyan felkarikázzuk.
Az olajakat, a mustárt csipet só, a borsot, az ecetet, a lereszelt fél gerezd fokhagymát, és a tejet egy mixer pohárba vagy egy aprítóba teszünk, és 10-15 perc alatt krémesítünk.
A majonézhez keverjük a joghurtot, majd ehhez adjuk a kihűlt és felkarikázott burgonyát, az újhagymát és a retekkarikákat.
Jól behűtve fogyasztható.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.