Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A céklasalátákhoz remekül párosíthatók a bogyós gyümölcsök. Málnával, málna balzsamecettel pompás nyári saláta dobható össze a sült vagy főtt céklából. Ehhez a kombinációhoz a rukkola salátát javasoljuk.
A céklákat megmossuk, meglocsoljuk a repceolajjal, megsózzuk, majd egyenként alufóliába csomagoljuk, és 160 °C fokra előmelegített sütőben megsütjük. Villával megszúrva tudjuk ellenőrízni, hogy megpuhult-e a cékla -kb. 30-35 perc. Amikor megsült, a héját eltávolítjuk és felkockázzuk.
Elkészítjük az öntetet: zárható üvegbe tesszük a málna balzsamecetet, a sót, a frissen őrölt borsot és a mézet.
Hozzáadjuk a máriatövis olajat.
Az üveget lezárjuk, és az öntetet alaposan összerázzuk.
A rukkolát összeforgatjuk az öntettel, ráhalmozzuk a sült cékla
kockákat, a málnát, rámorzsoljuk a sajtot, és megszórjuk a pisztáciával.
Aszalt meggyel, vagy vörös áfonyával tehetjük még harmonikusabbá az ízeket.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.