Még ennyi ideje van leadni rendelését, hogy biztosan odaérjen csomagja karácsonyig!
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A céklasalátákhoz remekül párosíthatók a bogyós gyümölcsök. Málnával, málna balzsamecettel pompás nyári saláta dobható össze a sült vagy főtt céklából. Ehhez a kombinációhoz a rukkola salátát javasoljuk.
A céklákat megmossuk, meglocsoljuk a repceolajjal, megsózzuk, majd egyenként alufóliába csomagoljuk, és 160 °C fokra előmelegített sütőben megsütjük. Villával megszúrva tudjuk ellenőrízni, hogy megpuhult-e a cékla -kb. 30-35 perc. Amikor megsült, a héját eltávolítjuk és felkockázzuk.
Elkészítjük az öntetet: zárható üvegbe tesszük a málna balzsamecetet, a sót, a frissen őrölt borsot és a mézet.
Hozzáadjuk a máriatövis olajat.
Az üveget lezárjuk, és az öntetet alaposan összerázzuk.
A rukkolát összeforgatjuk az öntettel, ráhalmozzuk a sült cékla
kockákat, a málnát, rámorzsoljuk a sajtot, és megszórjuk a pisztáciával.
Aszalt meggyel, vagy vörös áfonyával tehetjük még harmonikusabbá az ízeket.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.