Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Vitaminokban és fehérjében gazdag ez az olasz tonhalas babsaláta, amit pár perc alatt elkészíthetünk ebédre, vagy akár vacsorára is. Ha nincs időd a munkahelyeden ebédelni, készítsd el otthon ezt a finom salátát, és vidd magaddal.
A babkonzervet tiszta vízzel átmossuk, lecsepegtetjük.
Az uborkát megmossuk, felkockázzuk.
A koktélparadicsomokat félbevágjuk.
A birsalma gyümölcsecetet egy zárható kisebb üvegbe tesszük, hozzáadjuk a sót. Hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd hozzáadjuk a kendermag olajat, a borsot, a préselt fokhagymát és a mustárt. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók elegyedjenek.
Egy tálban összekeverjük a zöldségeket, a tonhallal, a kész öntettel és a finomra vágott zöldfűszerekkel (újhagyma, bazsalikom, oregáno) melyet ízlés szerint variálhatunk.
Jól behűtve tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.