Keresés

Olasz tonhalas babsaláta

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
240 g
babkonzerv
1 db
tonhalkonzerv
200 g
kígyóuborka
100 g
koktél paradicsom
2 szál
újhagyma
4 levél
bazsalikom
7 levél
Oregano
2 csipetnyi
1 csipetnyi
0.5 gerezd
fokhagyma préselve
15
15
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Vitaminokban és fehérjében gazdag ez az olasz tonhalas babsaláta, amit pár perc alatt elkészíthetünk ebédre, vagy akár vacsorára is. Ha nincs időd a munkahelyeden ebédelni, készítsd el otthon ezt a finom salátát, és vidd magaddal.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0