Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A hidegen sajtolt, karakteres ízű olajokból kedvünkre készíthetünk különféle majonézeket. Ez a vegán, dióolajos majonéz remekül illik például gombás, céklás saláták, és ételek mellé.
Aprítógépbe tesszük valamennyi hozzávalót. Fontos, hogy minden hozzávaló azonos hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú.
10 másodpercig aprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.
Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.