Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az enyhén friss fű illatú máriatövis olajhoz majonéz esetében adjunk omega-3-ban gazdagabb olajat is, például lenmagolajat. Az így készült házi majonéz szuper egészséges, és finom is lesz.
Aprítógépbe tesszük valamennyi hozzávalót. Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.
Ajánljuk húsokhoz, halakhoz, tésztasalátához vagy szendvicsbe. Ha a maradék majonézt csavaros üvegbe tesszük, akkor egy hétig a hűtöben tárolható.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.