5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Házi majonézt nem nehéz készíteni, de sokan félnek a nyers tojástól. Van egy jó hírünk, hiszen házi majonézt főtt tojássárgával is lehet készíteni. Használj hozzá omega-3 lenmagolajat, szezámolajat, és egy aprítóban krémesítsd. Ezzel a módszerrel tovább el is áll a hűtőben.
Aprítógépbe tesszük valamennyi hozzávalót. Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.