Keresés

Omega-3 lenmagolajos majonéz recept főtt tojással

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1
főtt tojás sárgája
½
gerezd fokhagyma
(elhagyható)
7 ek
tej
5
5
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Házi majonézt nem nehéz készíteni, de sokan félnek a nyers tojástól. Van egy jó hírünk, hiszen házi majonézt főtt tojássárgával is lehet készíteni. Használj hozzá omega-3 lenmagolajat, szezámolajat, és egy aprítóban krémesítsd. Ezzel a módszerrel tovább el is áll a hűtőben.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0