Keresés

Omega-3 majonézes káposztasaláta recept

Ez a sárgarépás káposztasaláta az omega-3 házi majonézzel egy igazi vitaminbomba. Könnyed és egyszerű saláta, bármelyik szezonban.

Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
20 Perc
72

Elkészítés

01

A lereszelt sárgarépát és fehérkáposztát egy tálba helyezzük, enyhén sózzuk, borsozzuk és 10 percig állni hagyjuk, hogy összeessen.

02

Rátesszük a szezámmagolajas majonézt és a tejfölt.

03

Jól összekeverjük, és lehűtjük.

Tipp:

Ajánljuk natúr csirke-, vagy pulykamellhez, sült és rántott húsokhoz.

19 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
150 g
sárgarépa
150 g
fehér káposzta
3 ek
tejföl

Étrendek

Vegetáriánus Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0