5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A panzanella egy toszkán, nyárias kenyérsaláta, amit érett paradicsommal és uborkával készítenek. Mi felturbóztuk ínyenc olajjal és paradicsomecettel, hogy a legjobbat hozzuk ki ebből a klasszikus olasz salátából.
A kenyeret kockára vágjuk, és száraz serpenyőben megpirítjuk, majd egy tálba tesszük.
Az öntetet egy kis csavaros üvegbe készítjük el. Először a 2 ek paradicsomecetet mérjük ki.
Utána hozzáadjuk a 3 ek bio lenmagolajat.
Hozzáadjuk a repceolajon lepirított 1 gerezd fokhagymát (olajjal együtt), sózzuk, borsozzuk. Lezárjuk, és jól összerázzuk.
A paradicsomot (ha többféle színes paradicsomokat használunk teljesebb íze lesz a salátánknak és látványra is szebb) és uborkát megmossuk, és héjával együtt a kenyér kockákkal azonos méretűre vágjuk. A megpucolt lilahagymát pedig vékonyra szeleteljük, s mindezt a már kihűlt kenyérkockákra helyezzük. A csíkokra vágott bazsalikommal és a szardellával igazítjuk készre az ízeket.
Az öntetet ráöntjük a panzanellára és jól összeforgatjuk vele.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.