5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha itt a nyár, akkor nem kérdés, hogy eljött a paradicsomos receptek ideje. Elkészítünk egy finom paradicsomos bruschettát Pisti chéffel, aki megmutat nekünk néhány praktikus konyhai trükköt és azt is, hogy hogyan építhetjük be az Omega-3-ban gazdag Pödör lenmagolajat receptünkbe.
A paradicsomokat bemetszük a tetejükön, majd gyöngyöző vízben leforrázzuk kb. 90 másodpercig, majd jeges vízbe merítjük. Ezután lehámozzuk a már elvált paradicsomhéjat.
A paradicsomot negyedekre vágjuk, a magokat eltávolítjuk, majd apró kockákra vágjuk, és egy keverőtálba tesszük.
A chiffonadra (hosszú, vékony csíkokra) vágott zöld bazsalikom levelet a paradicsomhoz adjuk, majd két evőkanál Pödör lenmagolajjal, őrölt fehér penja borssal, Guérande sóval ízesítjük, és elkeverjük.
A kenyeret felszeleteljük, egy forró serpenyőben megpirítjuk és friss fokhagymával bedörzsöljük.
Tálaláskor a kenyérszeleteket egy tányérra helyezzük, ráhalmozzuk a paradicsomot végül lila és zöld bazsalikomlevéllel és pár csepp lenmagolajjal díszitjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.