LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Párolt vöröskáposzta recept ínyenc módon

A magyar konyhában a párolt lilakáposzta nélkül elképzelhetetlenek a téli sültek, sült hústöltelékek. A párolt káposzta meggy balzsamecettel és szőlőmagolajjal készítve minden képzeletet felülmúlóan finom.

Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
80 Perc
69

Elkészítés

01

A vöröskáposztát finomra reszeljük, és egy tálba tesszük. A meggy balzsamecettel és a sóval jól összedolgozzuk (összemorzsoljuk), majd 1-2 órát pihentetjük.

02

Egy serpenyőben felhevítjük a zweigelt szőlőmagolajat, belerakjuk a hagymát, és üvegesre dinszteljük. Ezután hozzáadjuk a cukrot, és rövid ideig pirítjuk, enyhén karamellizáljuk.

03

Felöntjük a vörösborral.

04

Ha felforrt levesszük, és hozzáadjuk a káposztához. Összekeverjük, rátesszük a fedőt, és kb. 70 percig lassú tűzön pároljuk. Ha szükséges, kis vizet adjunk hozzá párolás közben.

05

Levesszük a tűzről, majd belereszeljük az almát és az 1 evőkanál szilvalekvárt. Összekeverjük, és tovább pároljuk még 10 percig.

06

Forrón tálaljuk. Kiváló sült kacsával vagy libával és lenmagolajos burgonyapürével.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
150 g
alma
(hámozva és kimagozva)
600 g
vöröskáposzta
200 ml
vörösbor
80 g
vöröshagyma
(vékonyra szeletelve)
1 ek
szilvalekvár

Étrendek

Vegetáriánus Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.