Keresés

Párolt vöröskáposzta recept ínyenc módon

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
150 g
alma
(hámozva és kimagozva)
600 g
vöröskáposzta
200 ml
vörösbor
80 g
vöröshagyma
(vékonyra szeletelve)
1 ek
szilvalekvár
80
80
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

A magyar konyhában a párolt lilakáposzta nélkül elképzelhetetlenek a téli sültek, sült hústöltelékek. A párolt káposzta feketeribizli balzsamecettel és szőlőmagolajjal készítve minden képzeletet felülmúlóan finom.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0