Még ennyi ideje van leadni rendelését, hogy biztosan odaérjen csomagja karácsonyig!
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Bár a sárgarépa egész évben beszerezhető, a zsenge, édes tavaszi répához semmi sem fogható. Süssük meg, karamellizáljuk, fűszerezzük pikánsan, és máris készen van az ínyenc zöldségköret.
Ha friss, zsenge, vékonyabb répákat használunk, akkor csak alaposan mossuk meg őket. Az öregebb répát hámozzuk meg, vágjuk csíkokra.
Egy serpenyőben felolvasszuk a vajat az olívaolajjal, majd ráhelyezzük a répákat. Pár percig pirítjuk, végül sózzuk, megszórjuk korianderrel, és aprított chilivel.
Felöntjük vízzel, lefedjük, és közepes hőfokon félpuhára pároljuk. Amikor ez megvan, megszórjuk cukorral, és már fedő nélkül karamellizáljuk.
A pisztáciát üres serpenyőben megpirítjuk.
A répákat a pisztáciával, és pisztácia olajjal tálaljuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.