Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A zöldséghámozónk segítségével szeleteljünk fel hajszál vékonyra két darab sárgarépát, kb. 150 g kígyóuborkát és két szem piros retket, majd helyezzük egy tálba.
Készítsük el a dresszingünket: öntsünk 1 evőkanál Pödör cseresznye gyümölcsecetet egy kiürült fűszeres üvegbe, sózzuk, borsozzuk és ízesítsük egy csipetnyi bio őrölt fekete fokhagymával. Tegyünk hozzá két evőkanál bio szezámmagolajat, ami kiválóan alkalmas arra, hogy a sárgarépában lévő zsírban oldódó vitaminok a legjobban hasznosuljanak a szervezetünkben.
Végül jól rázzuk össze. Öntsük a salátánkra, szórjuk meg szezámmaggal és már fogyaszthatjuk is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.