5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A salsa egy nyers és fűszeres paradicsomsaláta, amely igazi vendégváró előétel. Ehetjük magában, bruschettára téve, vagy akár saláta köretként húsok mellé tálalva. Ez a paradicsom salsa a hidegen sajtolt, minőségi sárgabarackmag olajtól lesz felejthetetlen élmény.
A paradicsomokat megmossuk, leszárazzuk, csumájuknál kereszt alakban bevágjuk. Az előkészített paradicsomokat forrásban lévő vízbe mártjuk 10-15 másodpercre. Ezt követően a paradicsomok héja könnyedén eltávolítható.
A meghámozott paradicsomokat kettévágjuk, magjukat kikaparjuk, a paradicsom húsát pedig kockára vágjuk.
A paradicsomhoz keverjük a finomra vágott lilahagymát, a chilit (ízlés szerinti mennyiségben), és a zöldfűszereket is. A chilivel érdemes csínján bánni, de aki erősen szereti, használja bátran.
Öntsük egy zárható fedelű kisebb üvegbe az ecetet. Sózzuk és borsozzuk, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Majd adjuk hozzá az olajakat, és tört borsot. Zárjuk le az üveget, és rázzuk fel. Az öntetet ráöntjük a zöldségekre, és alaposan összekeverjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.