Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A salsa egy nyers és fűszeres paradicsomsaláta, amely igazi vendégváró előétel. Ehetjük magában, bruschettára téve, vagy akár saláta köretként húsok mellé tálalva. Ez a paradicsom salsa a hidegen sajtolt, minőségi sárgabarackmag olajtól lesz felejthetetlen élmény.
A paradicsomokat megmossuk, leszárazzuk, csumájuknál kereszt alakban bevágjuk. Az előkészített paradicsomokat forrásban lévő vízbe mártjuk 10-15 másodpercre. Ezt követően a paradicsomok héja könnyedén eltávolítható.
A meghámozott paradicsomokat kettévágjuk, magjukat kikaparjuk, a paradicsom húsát pedig kockára vágjuk.
A paradicsomhoz keverjük a finomra vágott lilahagymát, a chilit (ízlés szerinti mennyiségben), és a zöldfűszereket is. A chilivel érdemes csínján bánni, de aki erősen szereti, használja bátran.
Öntsük egy zárható fedelű kisebb üvegbe az ecetet. Sózzuk és borsozzuk, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Majd adjuk hozzá az olajakat, és tört borsot. Zárjuk le az üveget, és rázzuk fel. Az öntetet ráöntjük a zöldségekre, és alaposan összekeverjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.