Keresés

Sárgabarackmag olajos salsa recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
600 g
paradicsom
50 g
lilahagyma
0.5 ek
bazsalikom
0.5 ek
petrezselyem
kevés
friss chili vagy chili por
1 csipetnyi
1 csipetnyi
15
15
Vegetáriánus
Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

A salsa egy nyers és fűszeres paradicsomsaláta, amely igazi vendégváró előétel. Ehetjük magában, bruschettára téve, vagy akár saláta köretként húsok mellé tálalva. Ez a paradicsom salsa a hidegen sajtolt, minőségi sárgabarackmag olajtól lesz felejthetetlen élmény.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0