Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ebben a salátában a barack esszenciáját használjuk fel: gyümölcsét, olaját, ecetét, és még a magját is. Csodálatosan finom és karakteres ízek, amik találkoznak a barack különféle textúráiban. Ez egy könnyed, nyári saláta ínyenceknek.
Öntsük a sárgabarack gyümölcsecetet egy zárható fedelű üvegbe. Fontos, hogy a dresszing készítésnél a lépések sorrendjét betartsuk, és mindig üvegfalú edényt használjunk az elkészítéshez.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a mogyorómustárt és a bio sárgabarackmag olajat.
Zárjuk le az üvegedény tetejét, és alaposan rázzuk fel a dresszinget.
A saláta leveleket alaposan megmossuk, majd leszárítjuk.
Keverőtálban összekeverjük a dresszinggel.
Tányérra helyezzük, rárakjuk a megmosott, kimagozott és szeletekre vágott sárgabarackot. A végén szórjuk meg a négy szeletre vágott bio sárgabarackmaggal.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.