Keresés

Sárgadinnyés zöld saláta, citrisvinaigrette-tel recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
150 g
sárgadinnye
100 g
zsenge tök - cukkini
100 g
kígyóuborka
50 g
cukorborsó - hüvelyes
125 g
brokkoli
2
retek
1
zöldalma
100 g
vegyes zöldsaláta
125 g
citromlé
35 ml
narancslé
1
lime
100 g
natúr joghurt
lila bazsalikom
20
20
Vegetáriánus
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Várvizi Péter séf bemutatja receptjében, hogyan készíts citruslevekből és prémium hidegen sajtolt olajakból tökéletes vinaigrettet. Az öntet mellett természetesen sok tálalási tippet is megoszt velünk a neves séf.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0