Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A burgonyasaláta tavasszal jól kombinálható a zsenge spárgával. Keverjük zöldsalátával, kendermagolajos-joghurtos salátaöntettel. Az ízek, és állagok egészséges találkozása ez a burgonyasaláta.
A burgonyát alaposan megmossuk és lobogó, sós vízben 25 percig főzzük. Eközben meghámozzuk a spárgát, a fás végét levágjuk és a spárgát 4 centi hosszú darabokra vágjuk. Egy nagy edényben, bő vízben egy csipet sóval és cukorral, valamint néhány csepp bio almagyümölcsecettel felforraljuk, elzárjuk a lángot és utána kb. 8 percig állni hagyjuk. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, megtisztítjuk, óvatosan megszárítjuk és darabokra tépkedjük. Az újhagymát megmossuk, megtisztítjuk és vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot szintén megmossuk és félbevágjuk.
A burgonyáról leöntjük a főzővizet, hagyjuk kigőzölni, miután kihűlt, meghámozzuk és karikákra vágjuk. A többi hozzávalóval és a kendermagolajos szósszal összeforgatjuk, tányérra vagy tálkákba tesszük és a félretett metélőhagymával díszítve tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.