5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A burgonyasaláta tavasszal jól kombinálható a zsenge spárgával. Keverjük zöldsalátával, kendermagolajos-joghurtos salátaöntettel. Az ízek, és állagok egészséges találkozása ez a burgonyasaláta.
A burgonyát alaposan megmossuk és lobogó, sós vízben 25 percig főzzük. Eközben meghámozzuk a spárgát, a fás végét levágjuk és a spárgát 4 centi hosszú darabokra vágjuk. Egy nagy edényben, bő vízben egy csipet sóval és cukorral, valamint néhány csepp bio almagyümölcsecettel felforraljuk, elzárjuk a lángot és utána kb. 8 percig állni hagyjuk. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, megtisztítjuk, óvatosan megszárítjuk és darabokra tépkedjük. Az újhagymát megmossuk, megtisztítjuk és vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot szintén megmossuk és félbevágjuk.
A burgonyáról leöntjük a főzővizet, hagyjuk kigőzölni, miután kihűlt, meghámozzuk és karikákra vágjuk. A többi hozzávalóval és a kendermagolajos szósszal összeforgatjuk, tányérra vagy tálkákba tesszük és a félretett metélőhagymával díszítve tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.