5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Gyorsan elkészül, a zöldségeknek és a dresszingnek köszönhetően rostokban, vitaminokban, ízekben gazdag. Ha egy ilyen salátát eszel ebédre, garantáltan sokat teszel az egészségedért.
Az avokádót vékony karikára vágjuk, majd azonnal megöntözzük citromlével, ugyanis pillanatok alatt megbarnul.
A csirkemell filét kisütjük, majd egy tálra félre rakjuk.
A spárga alját levágjuk, és csak az alsó harmadát hámozzuk meg. Egy serpenyőben 2 evőkanál napraforgó olajon 2-3 percig sütjük, sózzuk, borsozzuk, és hozzáöntjük a vizet, majd 5 percig fedő alatt pároljuk.
A spárgát levesszük a tűzről, és hozzáöntjük az egy evőkanál sárgabarack gyümölcsecetet és a 3 evőkanál bio sárgabarackmag-olajat. Ezután a spárgát 4-5 cm-es szeletekre vágjuk.
Hozzáaadjuk az avokádót, a csirkemell csíkokat, megszórjuk a késsel apró darabokra vágott bio sárgabarackmaggal, és összeforgatjuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.