2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Gyorsan elkészül, a zöldségeknek és a dresszingnek köszönhetően rostokban, vitaminokban, ízekben gazdag. Ha egy ilyen salátát eszel ebédre, garantáltan sokat teszel az egészségedért.
Az avokádót vékony karikára vágjuk, majd azonnal megöntözzük citromlével, ugyanis pillanatok alatt megbarnul.
A csirkemell filét kisütjük, majd egy tálra félre rakjuk.
A spárga alját levágjuk, és csak az alsó harmadát hámozzuk meg. Egy serpenyőben 2 evőkanál napraforgó olajon 2-3 percig sütjük, sózzuk, borsozzuk, és hozzáöntjük a vizet, majd 5 percig fedő alatt pároljuk.
A spárgát levesszük a tűzről, és hozzáöntjük az egy evőkanál sárgabarack gyümölcsecetet és a 3 evőkanál bio sárgabarackmag-olajat. Ezután a spárgát 4-5 cm-es szeletekre vágjuk.
Hozzáaadjuk az avokádót, a csirkemell csíkokat, megszórjuk a késsel apró darabokra vágott bio sárgabarackmaggal, és összeforgatjuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.