2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyáron csak úgy adja magát, hogy a salátáinkat friss, szezonális gyümölcsökkel kombináljuk. A spenóthoz remekül illik a nektarin, amit egy fantasztikus dióolajos dresszinggel tudunk még finomabbá varázsolni.
A kígyóuborkát hosszában kettévágjuk, nedves magházát kiskanállal kivájjuk, majd a kemény húsát fél karikákra vágjuk.
A félkemény nektarint vékony szeletekre vágjuk.
A spenótot megmossuk, leszárítjuk. Ha klasszikus, nagylevelű spenótot használunk, tépkedjük kisebb darabokra, a bébi spenótot hagyjuk úgy, ahogy van.
A málna balzsamecetet egy zárható üvegbe tesszük, hozzáadunk egy csipet sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Hozzáadjuk az olajt és a frissen tört borsot. Lezárjuk az üveget, alaposan felrázzuk.
A zöldségeket és a gyümölcsöt tálalás előtt egy keverőtálba tesszük, ráöntjük a dresszinget, és a kezünkkel alaposan átkeverjük. Azonnal tálaljuk. Málnaszemekkel megszórjuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.