Keresés

Sült céklás édeskömény saláta recept

60
2
Nyomtatás
Vegetáriánus
Vegán
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Igazi őszi vitaminbomba ez az édeskömény saláta, amit sült céklával, és egy különleges salátaöntettel teszünk igazán ízletessé. A meggymag olaj és a meggy balzsamecet párosítása remekül illik a cékla földes jellegéhez.

1 csipetnyi
bors
2 csipetnyi
1 maroknyi
vegyes zöldsaláta
250 g
cékla
1 db
édeskömény

Elkészítés

01

Kisebb céklákat veszünk, megmossuk őket, tepsire helyezzük. 180 fokos, előmelegített sütőben kb. 30-40 percen át sütjük. Majd kihűtjük, meghámozzuk, és kockára vágjuk.

02

Az édeskömény gumóját megmossuk, a szárrészt levágjuk. A kaporját félretesszük a dresszinghez. Majd az édesköményt vékonyan felszeleteljük.

03

A meggy balzsamecetet egy zárható kisebb öntjük, beleszórjuk a sót, és hagyjuk, hogy a sókristályok felolvadjanak.

04

Hozzáadjuk a lenmag és a meggymag olajokat, a borsot, a finomra vágott édeskömény kaprot, és a mustárt. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók elegyedjenek.

05

A sült céklát, az édesköményszeleteket, a salátaleveleket egy tálba tesszük, és fogyasztás előtt belekeverjük a dresszinget.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnernél.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0