5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A karfiol népszerűsége napjainkban egyre elterjedtebb. Különféle módon sütik: egyben, steak formában, vagy rózsáira szedve. Mindenhogy jó, de chia maggal és egy szuper öntettel lesz csak igazán feledhetetlen élmény a sült karfiol.
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, felitatjuk róluk a vizet. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, ráhelyezzük a karfiolrózsákat, meglocsoljuk olívaolajjal, és 180 fokos sütőbe tesszük. 5 percenként átkeverjük. Amikor már láthatóan karamellizálódott a külsejük, és belül félig puhák, megszórjuk a chia maggal, és további 5 percig sütjük (kb. 25 perc összesen).
Egy fedeles üvegbe tesszük a sót és az ecetet. Megvárjuk, amíg a só feloldódik. Hozzáadjuk a mustárt, a mézet, a chia olajat, a cayenne borsot, és a finomra vágott petrezselymet. Alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók krémesen elegyedjenek.
A meleg karfiolra öntjük a vinaigrette-t, és azonnal tálaljuk.
Köretként is jó grillezett szárnyasok mellé, de magában is ehető.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.