2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ne csak szemezgess a zöldségpultokon a kelbimbóval, hanem lendülj akcióba, és készíts belőle egy remek őszi salátát. Tudtad, hogy a kelbimbó sütve a legfinomabb? Most azt is megmutatjuk a receptünkben, hogyan emeld ki még jobban az ízeit egy különleges dresszinggel.
A kelbimbókat megmossuk, sérült külső leveleit eltávolítjuk, majd kétfelé vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, őrölt fahéjjal fűszerezzük, és 2 kanál sütő repceolajjal összekeverjük.
Egy tepsire tesszük, és 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
A sárgabarack gyümölcsecetet egy zárható kisebb üvegbe öntjük, majd hozzáadjuk a lenmag és a feketekömény magolajokat, a mustárt és a mézet. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók elegyedjenek.
A narancsról levágjuk a héját a belső fehér hártyával együtt, és kifilézzük.
A sült kelbimbót összekeverjük a narancs gerezdekkel és a dresszinggel.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.