Keresés

Sült zöldségek recept chia olajos, snidlinges szósszal

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 db
burgonya
1 db
édes burgonya
2 db
sárgarépa
2 db
fehérrépa
1 db
karalábé
1 tk
1 késhegynyi
1 tk
őrölt paprika
2 db
tojás sárgája
2 ek
tejföl
1 ek
parmezán sajt
1 tk
citrom leve
2 ek
snidling
40
40
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Parti falatok összeállításakor a gyorsaság mellett legyen szempont az egészség is! A sült zöldségek karamelles íze még finomabb, ha házi majonézbe mártogatjuk. Minél többféle zöldséget sütünk, annál egészségesebb és ízesebb lesz ez a snack.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0