5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az ánizsos ízű édeskömény sütve veszít valamelyest erős aromájából. Vitamindús, rostokban gazdag, remek körete lehet halaknak, de sült húsoknak is. Ha ínyenc módon akarjuk elkészíteni, tálaláskor gránátalma magokkal szórjuk meg.
Melegítsük elő a sütőt 150 fokra. Olajozzuk ki a sütő tál belsejét, majd helyezzük az édeskömény karikákat egymás után, úgy hogy megtöltsük a tál alját.
Szórjuk meg sóval, borssal, fokhagymával, citromhéjjal, parmezánnal. Locsoljuk meg napraforgó olajjal.
Tegyünk a tetejére 2,5 ek. gránátalma magot és 1 szál rozmaring ágat. Süssük addig, míg az édeskömény megpuhul és aranybarna színe lesz a tetejének. Amikor tálaljuk, az édeskömény felvágott, zöld levelét és a megmaradt (1,5 ek. gránátalma magot) szórjuk a kész ételre. Takarás nélkül süssük nagyjából 45 percig.
Válasszunk két db közepes méretű édeskömény gumót, melyet vágjunk 0,7-1 cm-es karikákra. A torzsáját ék alakban vágjuk ki!
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.