2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az ánizsos ízű édeskömény sütve veszít valamelyest erős aromájából. Vitamindús, rostokban gazdag, remek körete lehet halaknak, de sült húsoknak is. Ha ínyenc módon akarjuk elkészíteni, tálaláskor gránátalma magokkal szórjuk meg.
Melegítsük elő a sütőt 150 fokra. Olajozzuk ki a sütő tál belsejét, majd helyezzük az édeskömény karikákat egymás után, úgy hogy megtöltsük a tál alját.
Szórjuk meg sóval, borssal, fokhagymával, citromhéjjal, parmezánnal. Locsoljuk meg napraforgó olajjal.
Tegyünk a tetejére 2,5 ek. gránátalma magot és 1 szál rozmaring ágat. Süssük addig, míg az édeskömény megpuhul és aranybarna színe lesz a tetejének. Amikor tálaljuk, az édeskömény felvágott, zöld levelét és a megmaradt (1,5 ek. gránátalma magot) szórjuk a kész ételre. Takarás nélkül süssük nagyjából 45 percig.
Válasszunk két db közepes méretű édeskömény gumót, melyet vágjunk 0,7-1 cm-es karikákra. A torzsáját ék alakban vágjuk ki!
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.