5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A legegyszerűbb magyaros saláta is készülhet luxus kivitelben. Ehhez egy tökéletes dresszing kell csupán, amihez omega-3-ban gazdag camelina olajat keverünk. Ez a saláta minden hozzávalót tartalmaz, ami egy tartalmas étkezéshez szükséges lehet.
Egy edénybe tesszük a sót és a borsot, majd a körte gyümölcsecetet (hogy leolvadjon), utánna beletesszük a 3 evőkanál napraforgó olajat, 1 evőkanál bio camelina olajat, 1 teáskanál alma balsamico mustárt, tejfölt, joghurtot, pirospaprikát, a fokhagymát és végül a főtt tojás sárgáját.
Botmixerrel elkeverjük.
A megmosott és megszárított salátát (római, endívia vagy jégsaláta) egy nagy tálba tesszük. Beletesszük a felvágott szalámit és a sajtot.
Ráöntjük a kész dresszinget. Összekeverjük.
Hevítsünk fel 2 evőkanál olívaolajat egy serpenyőben, és a kb 2 x 2cm-es ciabatta kockákat pirítsuk meg rajta.
Végül a tálaláskor a tetejére helyezzük a kockára vágott ciabatta kroutonokat, 1 főtt tojást 4 darabra szelve és egy kevés snidlinget szórunk rá.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.