2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A legegyszerűbb magyaros saláta is készülhet luxus kivitelben. Ehhez egy tökéletes dresszing kell csupán, amihez omega-3-ban gazdag camelina olajat keverünk. Ez a saláta minden hozzávalót tartalmaz, ami egy tartalmas étkezéshez szükséges lehet.
Egy edénybe tesszük a sót és a borsot, majd a körte gyümölcsecetet (hogy leolvadjon), utánna beletesszük a 3 evőkanál napraforgó olajat, 1 evőkanál bio camelina olajat, 1 teáskanál alma balsamico mustárt, tejfölt, joghurtot, pirospaprikát, a fokhagymát és végül a főtt tojás sárgáját.
Botmixerrel elkeverjük.
A megmosott és megszárított salátát (római, endívia vagy jégsaláta) egy nagy tálba tesszük. Beletesszük a felvágott szalámit és a sajtot.
Ráöntjük a kész dresszinget. Összekeverjük.
Hevítsünk fel 2 evőkanál olívaolajat egy serpenyőben, és a kb 2 x 2cm-es ciabatta kockákat pirítsuk meg rajta.
Végül a tálaláskor a tetejére helyezzük a kockára vágott ciabatta kroutonokat, 1 főtt tojást 4 darabra szelve és egy kevés snidlinget szórunk rá.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.