Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A legegyszerűbb magyaros saláta is készülhet luxus kivitelben. Ehhez egy tökéletes dresszing kell csupán, amihez omega-3-ban gazdag camelina olajat keverünk. Ez a saláta minden hozzávalót tartalmaz, ami egy tartalmas étkezéshez szükséges lehet.
Egy edénybe tesszük a sót és a borsot, majd a körte gyümölcsecetet (hogy leolvadjon), utánna beletesszük a 3 evőkanál napraforgó olajat, 1 evőkanál bio camelina olajat, 1 teáskanál alma balsamico mustárt, tejfölt, joghurtot, pirospaprikát, a fokhagymát és végül a főtt tojás sárgáját.
Botmixerrel elkeverjük.
A megmosott és megszárított salátát (római, endívia vagy jégsaláta) egy nagy tálba tesszük. Beletesszük a felvágott szalámit és a sajtot.
Ráöntjük a kész dresszinget. Összekeverjük.
Hevítsünk fel 2 evőkanál olívaolajat egy serpenyőben, és a kb 2 x 2cm-es ciabatta kockákat pirítsuk meg rajta.
Végül a tálaláskor a tetejére helyezzük a kockára vágott ciabatta kroutonokat, 1 főtt tojást 4 darabra szelve és egy kevés snidlinget szórunk rá.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.