2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez a káposztasaláta a különleges, diós aromájú argánolajtól lesz egészen ünnepi. Pirítsunk finomra vágott szalonnát ropogósra, ezzel szórjuk meg a salátát fogyasztás előtt.
A káposztafejet negyedeljük fel, és vágjuk ki a torzsáját. Az így kapott nagyobb darabokat nagyon vékonyan szeleteljük fel, és tetszés szerint sós vízben blansírozzuk. Az ecetet sóval, cukorral, olajjal, köménymaggal és borssal keverjük marináddá, és alaposan dolgozzuk össze a káposztával.
A káposztához adjunk még 25-50 g apróra vágott pirított szalonnát. Ha az ecetet vízzel főzzük fel és a káposztára öntjük, a blansírozás feleslegessé válik.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.