Keresés

Szalonnás káposztasaláta recept

Ez a káposztasaláta a különleges, dióolajtól lesz egészen ünnepi. Pirítsunk finomra vágott szalonnát ropogósra, ezzel szórjuk meg a salátát fogyasztás előtt.

Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
20 Perc
58

Elkészítés

01

A káposztafejet negyedeljük fel, és vágjuk ki a torzsáját. Az így kapott nagyobb darabokat nagyon vékonyan szeleteljük fel, és tetszés szerint sós vízben blansírozzuk. Az ecetet sóval, cukorral, olajjal, köménymaggal és borssal keverjük marináddá, és alaposan dolgozzuk össze a káposztával.

Tipp:

A káposztához adjunk még 25-50 g apróra vágott pirított szalonnát.  Ha az ecetet vízzel főzzük fel és a káposztára öntjük, a blansírozás feleslegessé válik.

14 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
300 g
fehér káposzta
1 tk
1 csipetnyi
75 ml
víz
szalonna

Étrendek

Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0