2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Sültek, grill húsok mellé ajánljuk ezt az egyszerű, ám annál pikánsabb szezámos-mézes uborkasaláta receptet. Hűtsd be jól, majd tálalás előtt szórd meg pirított szezámmaggal.
A kígyóuborkát hosszában kettévágjuk, magházát kivájjuk, húsát apróra felkockázzuk. Sózzuk, hagyjuk állni 10 percet, majd a levét leöntjük.
Egy zárható üvegbe tesszük az ecetet, az olajakat, a chili mustárt, kevés chilit, egy gerezd reszelt fokhagymát, a borsot, és a mézet. Lezárjuk, és alaposan felrázzuk.
Az uborkára öntjük a dresszinget, és belekeverjük a finomra vágott bazsalikomot is. Tálaláskor üres serpenyőben pirított szezámmaggal szórjuk meg a salátát.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.