5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Sültek, grill húsok mellé ajánljuk ezt az egyszerű, ám annál pikánsabb szezámos-mézes uborkasaláta receptet. Hűtsd be jól, majd tálalás előtt szórd meg pirított szezámmaggal.
A kígyóuborkát hosszában kettévágjuk, magházát kivájjuk, húsát apróra felkockázzuk. Sózzuk, hagyjuk állni 10 percet, majd a levét leöntjük.
Egy zárható üvegbe tesszük az ecetet, az olajakat, a chili mustárt, kevés chilit, egy gerezd reszelt fokhagymát, a borsot, és a mézet. Lezárjuk, és alaposan felrázzuk.
Az uborkára öntjük a dresszinget, és belekeverjük a finomra vágott bazsalikomot is. Tálaláskor üres serpenyőben pirított szezámmaggal szórjuk meg a salátát.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.