Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Sültek, grill húsok mellé ajánljuk ezt az egyszerű, ám annál pikánsabb szezámos-mézes uborkasaláta receptet. Hűtsd be jól, majd tálalás előtt szórd meg pirított szezámmaggal.
A kígyóuborkát hosszában kettévágjuk, magházát kivájjuk, húsát apróra felkockázzuk. Sózzuk, hagyjuk állni 10 percet, majd a levét leöntjük.
Egy zárható üvegbe tesszük az ecetet, az olajakat, a chili mustárt, kevés chilit, egy gerezd reszelt fokhagymát, a borsot, és a mézet. Lezárjuk, és alaposan felrázzuk.
Az uborkára öntjük a dresszinget, és belekeverjük a finomra vágott bazsalikomot is. Tálaláskor üres serpenyőben pirított szezámmaggal szórjuk meg a salátát.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.