Keresés

Szezámos-mézes uborkasaláta recept

20
3
Nyomtatás
Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes

Sültek, grill húsok mellé ajánljuk ezt az egyszerű, ám annál pikánsabb szezámos-mézes uborkasaláta receptet. Hűtsd be jól, majd tálalás előtt szórd meg pirított szezámmaggal.

kevés
chili paprika
8-10 levél
bazsalikom
1-2 gerezd
fokhagyma
1 csipetnyi
bors
1 mokkáskanál
1-2 ek
méz
2 db
kígyóuborka

Elkészítés

01

A kígyóuborkát hosszában kettévágjuk, magházát kivájjuk, húsát apróra felkockázzuk. Sózzuk, hagyjuk állni 10 percet, majd a levét leöntjük.

02

Egy zárható üvegbe tesszük az ecetet, az olajakat, a chili mustárt, kevés chilit, egy gerezd reszelt fokhagymát, a borsot, és a mézet. Lezárjuk, és alaposan felrázzuk.

03

Az uborkára öntjük a dresszinget, és belekeverjük a finomra vágott bazsalikomot is. Tálaláskor üres serpenyőben pirított szezámmaggal szórjuk meg a salátát.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnernél.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0