Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus vegyes zöldsaláta is finomabb, ha ízes salátaöntettel keverjük össze. A szezámmagolajos dresszing, a szezámmag kirobbanó ízt ad ennek a salátának, amit a lágy kecskesajttal fokozunk tovább.
Öntsük a szilva gyümölcsecetet egy csavaros üvegbe. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Adjuk hozzá a szezámmagolajat, majd a vizet.
Zárjuk le az üveget, és alaposan rázzuk fel.
A szezámmagot egy serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk.
A salátát mossuk, majd szárítsuk meg. Egy tálba helyezzük, ráöntjük a kész dresszinget, és óvatosan összeforgatjuk. A salátát egy tányéron tálaljuk, majd rátesszük a kecskesajtot, és megszórjuk a pirított szezámmaggal. Díszithetjük zsázsával vagy kockára vágott piros kaliforniai paprikával is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.