2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A mexikói salsa egy csípős, chilis mártogató, ami lehet krémes, vagy darabos. Az ősi receptet már megannyi módon újraértelmezték, mi most szőlőből készítettük el darabosra, amit grill húsok mellé ajánlunk köretként.
A szőlőszemeket megmossuk, félbevágjuk.
A lilahagymát, a chilit és a petrezselymet finomra aprítjuk.
A birsalma gyümölcsecetet egy zárható üvegbe tesszük, hozzáadunk egy csipet sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Hozzáadjuk az olajokat és a frissen tört borsot. Lezárjuk az üveget, alaposan felrázzuk.
Keverőtálba tesszük a szőlőt, a hagymát, a petrezselymet, a chilit, és ráöntjük a dresszinget. Alaposan összekeverjük.
Tálaláskor durvára tört dióval megszórjuk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.