5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A mexikói salsa egy csípős, chilis mártogató, ami lehet krémes, vagy darabos. Az ősi receptet már megannyi módon újraértelmezték, mi most szőlőből készítettük el darabosra, amit grill húsok mellé ajánlunk köretként.
A szőlőszemeket megmossuk, félbevágjuk.
A lilahagymát, a chilit és a petrezselymet finomra aprítjuk.
A birsalma gyümölcsecetet egy zárható üvegbe tesszük, hozzáadunk egy csipet sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Hozzáadjuk az olajokat és a frissen tört borsot. Lezárjuk az üveget, alaposan felrázzuk.
Keverőtálba tesszük a szőlőt, a hagymát, a petrezselymet, a chilit, és ráöntjük a dresszinget. Alaposan összekeverjük.
Tálaláskor durvára tört dióval megszórjuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.