5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A lenmagolaj az egészségünk megőrzésében fontos szerepet játszó vitaminok és ásványi anyagok természetes forrása. A belőle készült majonéztől a tojássaláta különlegesen finom, karakteres ízű lesz.
A hozzávalókat szobahőmérsékleten használjuk fel. A tojás sárgáját sóval, borssal, 1 teáskanál körte gyümölcsecettel és 1 teáskanál mogyorómustárral elkeverjük. Használjunk gépi habverőt.
A lenmagolajat először csepegtetve, majd egyre többet hozzáöntve gépi habverővel hozzákeverjük míg sűrű pép lesz belőle.
Az így elkészült majonéz aznap fogyasztható. A nyers tojás sárgáját helyettesíthetjük reszelt főtt tojás sárgájával is, így több napig hűtőben tárolva is fogyasztható.
A tojásokat megmossuk, forrásban lévő vízben 10 percig főzzük. Csak akkor tesszük bele a tojásokat, ha forr. Késsel negyedbe vágjuk a kihűlt tojásokat. Apró karikára vágott újhagymával, apró kockára vágott chili paprikával és 6 evőkanál lenmagolajos majonézzel keverőtálba helyezzük.
Sóval és őrölt borssal ízesítjük. Óvatosan fakanállal összeforgatjuk.
Tányérra helyezzük és friss reszelt tormával díszítjük.
Amíg fő a tojás, van időnk a dresszinget elkészíteni.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.