2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Pesti István séf csodás receptjében megmutatja most, hogyan készítsünk éttermi szintű fogást egyszerű alapanyagokból otthoni körülmények között. Ez eredmény látványos lesz!
A répapüréhez a sárgarépát felkarikázzuk, a többi hozzávalóval együtt vákuumozott zacskóba tesszük, és forrásban lévő vízben megfőzzük. Még melegen turmixgépbe tesszük, és finomra daráljuk.
A mandarinszószhoz a pürét az agar kivételével a többi hozzávalóval együtt rövid ideig főzzük és leszűrjük. A leszűrésből fennmaradt levet agarral besűrítjük, hűtjük, és botmixer segítségével pürét készítünk belőle.
A halat felszeleteljük, kevés szőlőmagolajon megpirítjuk, és 180 fokos sütőben 5 perc alatt készre sütjük. A sárgarépákat sós, enyhén cukros vízben roppanósra főzzük, majd kevés mogyoróolajon átpirítjuk. A pak choi-okat leveleikre szedjük, pisztáciaolajon átpirítjuk, sózzuk.
Tálalás:
A répapürével kihúzzuk a tányért, ráhelyezzük a halat, a bébirépákkal körberakjuk, a mandarinpürével körbepöttyözzük, a tört mogyoróval és pisztáciával megszórjuk. A végén a pak choi-okat ráhelyezzük, és sarkantyúvirág levelekkel díszítjük.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.