LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Tőkehal sárgarépa textúrákkal - Pesti István receptje

Pesti István séf csodás receptjében megmutatja most, hogyan készítsünk éttermi szintű fogást egyszerű alapanyagokból otthoni körülmények között. Ez eredmény látványos lesz!

Pesti István
45 Perc
32

Elkészítés

01

A répapüréhez a sárgarépát felkarikázzuk, a többi hozzávalóval együtt vákuumozott zacskóba tesszük, és forrásban lévő vízben megfőzzük. Még melegen turmixgépbe tesszük, és finomra daráljuk.

 

02

A mandarinszószhoz a pürét az agar kivételével a többi hozzávalóval együtt rövid ideig főzzük és  leszűrjük. A leszűrésből fennmaradt levet agarral besűrítjük, hűtjük, és botmixer segítségével pürét készítünk belőle.

 

03

A halat felszeleteljük, kevés szőlőmagolajon megpirítjuk, és 180 fokos sütőben 5 perc alatt készre sütjük. A sárgarépákat sós, enyhén cukros vízben roppanósra főzzük, majd kevés mogyoróolajon átpirítjuk. A pak choi-okat leveleikre szedjük, pisztáciaolajon átpirítjuk, sózzuk.

04

Tálalás:
A répapürével kihúzzuk a tányért, ráhelyezzük a halat, a bébirépákkal körberakjuk, a mandarinpürével körbepöttyözzük, a tört mogyoróval és pisztáciával megszórjuk. A végén a pak choi-okat ráhelyezzük, és sarkantyúvirág levelekkel díszítjük.

 

8 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1000 g
tőkehal
3 g
pak choi
40 g
színes bébirépa
g
sarkantyúvirág-levél
200 ml
mandarinpüré
ml
csillagánizs
ml
gyömbér
ml
chili paprika
ml
agar
500 g
sárgarépa
200 ml
sárgarépalé
ml
vaj

Étrendek

Legjobb ajánlataink klubtagjainknak
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.