5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Pesti István séf csodás receptjében megmutatja most, hogyan készítsünk éttermi szintű fogást egyszerű alapanyagokból otthoni körülmények között. Ez eredmény látványos lesz!
A répapüréhez a sárgarépát felkarikázzuk, a többi hozzávalóval együtt vákuumozott zacskóba tesszük, és forrásban lévő vízben megfőzzük. Még melegen turmixgépbe tesszük, és finomra daráljuk.
A mandarinszószhoz a pürét az agar kivételével a többi hozzávalóval együtt rövid ideig főzzük és leszűrjük. A leszűrésből fennmaradt levet agarral besűrítjük, hűtjük, és botmixer segítségével pürét készítünk belőle.
A halat felszeleteljük, kevés szőlőmagolajon megpirítjuk, és 180 fokos sütőben 5 perc alatt készre sütjük. A sárgarépákat sós, enyhén cukros vízben roppanósra főzzük, majd kevés mogyoróolajon átpirítjuk. A pak choi-okat leveleikre szedjük, pisztáciaolajon átpirítjuk, sózzuk.
Tálalás:
A répapürével kihúzzuk a tányért, ráhelyezzük a halat, a bébirépákkal körberakjuk, a mandarinpürével körbepöttyözzük, a tört mogyoróval és pisztáciával megszórjuk. A végén a pak choi-okat ráhelyezzük, és sarkantyúvirág levelekkel díszítjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.