Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Pesti István séf csodás receptjében megmutatja most, hogyan készítsünk éttermi szintű fogást egyszerű alapanyagokból otthoni körülmények között. Ez eredmény látványos lesz!
A répapüréhez a sárgarépát felkarikázzuk, a többi hozzávalóval együtt vákuumozott zacskóba tesszük, és forrásban lévő vízben megfőzzük. Még melegen turmixgépbe tesszük, és finomra daráljuk.
A mandarinszószhoz a pürét az agar kivételével a többi hozzávalóval együtt rövid ideig főzzük és leszűrjük. A leszűrésből fennmaradt levet agarral besűrítjük, hűtjük, és botmixer segítségével pürét készítünk belőle.
A halat felszeleteljük, kevés szőlőmagolajon megpirítjuk, és 180 fokos sütőben 5 perc alatt készre sütjük. A sárgarépákat sós, enyhén cukros vízben roppanósra főzzük, majd kevés mogyoróolajon átpirítjuk. A pak choi-okat leveleikre szedjük, pisztáciaolajon átpirítjuk, sózzuk.
Tálalás:
A répapürével kihúzzuk a tányért, ráhelyezzük a halat, a bébirépákkal körberakjuk, a mandarinpürével körbepöttyözzük, a tört mogyoróval és pisztáciával megszórjuk. A végén a pak choi-okat ráhelyezzük, és sarkantyúvirág levelekkel díszítjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.